نمایشگاهها و رویدادها

تاریخ عضویت: 2014/11/24
شهرستان: نیوشاتل
محل برگزاری: مخصوص D'hôtes لا ریزه اندام Rochette
کنفرانس علمی در استفاده از فن آوری درمان مغناطیسی پالس فلزات و مواد مرکب. دکتر علوم فنی ولادیمیر Gluschenkov در مورد جنبه های مختلف از تکنولوژی و سوالات پاسخ صحبت کردیم. دانشمندان و مهندسان سوئیسی علاقه زیادی در تطبیق تجهیزات در محیط های صنعتی را نشان داد.
بیشتر عکس:

هیوستون 2013

تاریخ برگزاری: 05.02.2013-08.02.2013
شهر: هیوستون
محل برگزاری: George R. Brown Convention Center
نمایشگاه بین المللی اجناس و خدمات متنوع وابسته به تولید نفت و گاز.
بیش از صد نفر نماینده شرکتهای مختلفی که به فناوربهای جدید و سرویس در رشته تولید نفت و گاز شیل (رسی) علاقه مند اند، از ویترین ما بازدید کردند.
در آن نمایشگاه ما در مشارکت با شرکت آمرکایی PANTERA PETRO Technologies Inc. شرکت می کردیم.

کلگری 2012 کشور کانادا

12.06.2012-14.06.2012: اجرای نمایشگاه تاریخ
شهر: کلگری
(Stampede Park) سایت نمایشگاه : استمپده پارک
نمایشگاه بین المللی تکنولوژی در اکتشاف، استحراج، تحویل، پالایش وخرید و فروش نفت و گاز به نام " گلوبل پترولیوم شاو (Global Petroleum Show) 2012، یکی از بزرگترین نمایشگاه های صنعتی جهان است که در تاریخ 14 -12 ماه ژوئن در شهر کلگری اجرا شده بود و بیش از 60000 مهمانان از 95 کشورهای دنیا جمآوری می کرد.
از سال 1968 میلادی یک بار هر دو سال در این نمایشگاه لیدر های برجسته ی دنیا در زمینه انرژی جمعاوری می کنند. در سال جاری در نمایشگاه GPS 2012بیش از دو هزار شرکتی که جدیدترین پیشرفت هارا در زمینه تکنولوژی صنعت نفت و گاز نشان دادند، حضور داشتند.

کشور قطر 2011 شهر دوحه

04.12.2011-08.12.2011: تاریخ اجرای نمایشگاه
شهر: دوحه
کنگره جهانی نفت مهمترین واقعه سال در زمینه صنعت نفت و گاز می باشد ، که توسط شورای دایم کنگره جهانی نفت (WPCPC) اجرا گردیده می شود. کنگره جهانی نفت (WPC – World Petroleum Congress) در سال 1993 میلادی در شهر لندن تاسیس شده بود. هدف اصلی از این انجمن ارایه امکانات دادن ملاقات برای کارشناسان و تحلیلگران در زمینه نفت و گاز و بحث و تبادل نظر کردن مسایل پیشرفت های ابتکاری، تکنولوژی و استفاده از منابع جهانی نفت به نفع مردم به صورت غیر سیاسی و چهره به چهره است. 57 کشور دنیا ( از جمله روسیه) اعضاي کنگره جهانی نفت WPC))هستند ، که بیش از نود درصد ( %90) از کشورهای تولید کننده گان نفت و گاز می باشند

Еще фото:

نمایشگاه آدیپک 2010

01.11.2010-04.11.2010 تاریخ اجرای نمایشگاه:
ابوظبی: شهر
سایت نمایشگاه: مرکز بین المللی نمایشگاهی در ابوظبی
نمایشگاه و کنفرانس "ادیپک" - یکی از بزرگ ترین و متنوع ترین نمایشگاه هایی است، که با حمایت شرکت ملی نفت ابوظبی (ADNOC) و انجمن مهندسی نفت (SPE) برگزار می شود.
Start 1  2  3 End

REGISTER